Tradueix

divendres, 30 d’octubre del 2015

Nova temporada del PEM

Comença una nova temporada de futbol a Montagut i aquesta vegada ho fa amb moltes novetats. El nou equip presenta moltes cares noves i començant per la junta directiva cal destacar l’entrada del nou president Carles Font, el qual substitueix en Rafel Torrent. També hi ha hagut canvis a la banqueta i aquest curs l’ocuparà el nou entrenador Paulino Sánchez. A més també s’ha ampliat la plantilla amb nous fitxatges. Però sense cap mena de dubte la novetat més destacada és la creació del futbol base. Per aquesta etapa ja hi ha tres equips formats: pre-benjamins, benjamins i alevins.
Els més menuts de tots seran els de l’equip dels pre-benjamins  i estarà format per nens i nenes nascuts els anys 2009 i 2010. Aquest equip l’entrenaran la Claudia Santaló i la Carla Picart i elles mateixes han comunicat que el seus principals objectius són la diversió i el respecte, és a dir, no volen que ningú jugui per obligació. Aquest equip entrenarà els divendres a la tarda i jugarà els seus respectius partits a casa els dissabtes a les 12:15h del matí.
L’equip de benjamins el dirigiran l’Aitor Espinosa i l’Albert Gasulla. Aquest estarà format pels nascuts els anys 2007 i 2008. Els dos entrenadors es mostren molt il·lusionats amb aquest nou projecte i han definit l’equip amb una bonica frase: “Il·lusiona’t per gaudir”. També ens han fet arribar el seu desig d’ampliar la plantilla ja que a hores d’ara creuen que és molt curta. Ells també entrenaran els divendres a la tarda i jugaran els partits com a locals els dissabtes a les 11:15h del matí
Per últim i com a més grans tenim l’equip dels alevins. Aquest a diferencia dels altres dos, que funcionen a través del Consell Comarcal, està inscrit dintre la federació catalana de futbol. Aquesta categoria que agrupa els nascuts els anys 2004 i 2005 l’entrenaran l’Arnau Vilar i en Sergi Picart. Els dos entrenadors no són debutants a la banqueta perquè ja havien entrenat durant dos anys un equip de futbol base a Argelaguer. Els dos, però, es mostren més animats que mai ja que en aquesta ocasió es defensen els seus propis colors; el negre i roig. Aquest equip serà el més matiner a l’hora de jugar els partits com a local i ho farà els dissabtes a les 10h del matí. A més a més i com a diferencia dels altres dos equips entrenaran dos dies a la setmana; els dimarts i els divendres.

Els alevins el dia del seu debut.
 
Primer entrenament dels benjamis i pre-benjamins

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada