Tradueix

dissabte, 5 de març del 2016

En Pol Espinosa es proclama campió de duatló de muntanya

En Pol Espinosa Valero, veí de Montagut i triatleta del Club Natació Banyoles, es proclama campió del circuit català de Duatló de Muntanya després d’haver disputat 6 proves i fet podi en totes elles i ha aconseguit uns grans resultats en les diferents competicions que ha disputat durant la temporada 2015/2016. Apassionat de l’esport, no és difícil trobar-lo corrent o en bicicleta pel nostre municipi. L’any passat, en la seva primera participació en el Campionat d’Espanya de Duatló de carretera, que es va celebrar a Soria, ja va demostrar el seu bon estat de forma obtenint una 27a posició general i 3r millor català.

D’altra banda, ha realitzat les proves de detecció de talents del CAR (Centre d’Alt Rendiment) on, amb uns temps de 1’06” als 100 metres de natació i  2’46” als 1000 metres de carrera a peu, va demostrar ser l’atleta més complert del seu Club.











Actualment es prepara per una de les proves més importants de la temporada: el Campionat d’Espanya de duatló de carretera que es disputarà el 2 d’abril a Cerdanyola. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada