Tradueix

diumenge, 24 d’abril del 2016

Sant Jordi 2016


Feia temps que el Sant Jordi no coincidia en dissabte. És bonic poder celebrar la nostra festa gaudint-la tranquil·lament, podent passejar per les parades i xafardejar les novetats en llibres; sentir les olors fresques de les roses i descobrir qui se les enginya més per ser original en caracteritzar-les !

Els alumnes de l’Escola Mont Cós han muntat parada, com cada any, davant del Casal de poble. Aquest any els han ajudat els pares i mares de l’AMPA. Han començat d’hora, val la pena fer les vendes pel matí, ja que a la tarda diuen que plourà....(ja és mala sort!)

L’Ajuntament ha preparat dos jocs: el conte i el dibuix encadenat: Hi havia una vegada..... I tothom qui ho desitgi pot completar la història amb dibuixos i/o paraules.




Entre tots els participants, separats per categories (infantil i adults) s’han sortejat dos llibres (T’ho explico a la cuina, de Ferran Adrià, i Si no hi ha demà). A més a més hi ha hagut un premi especial (Sant Jordi) amb l’obsequi de la rosa més formosa de la parada.

GUANYADORA CATEGORIA INFANTIL: Abril Perarnau

GUANYADORA CATEGORIA ADULT: Anna Garcia

GUANYADORA SANT JORDI: Isabel Ferrer

Moltes felicitats a totes !!!! i Feliç Sant Jordi !!!!






EL CONTE ENCADENAT

Hi havia una vegada un drac molt dormilega que roncava molt i feia tremolar a tot el món.
Un bon dia, la gent del poble, va decidir anar a veure una bruixa que preparava pòcimes màgiques. Quan van entrar a casa de la bruixa, la van veure tan lletja, que van fugir corrents !!!!! Van fugir molt ràpid i van arribar al poble. Allà s’hi van trobar un circ ple de bèsties increïbles! Cada bèstia era diferent i al·lucinant!


Una amb cap de lleó i cos d’ocell
L’altra amb cos de cavall negre i cap d’unicorn blanc...

Molt encuriosits, van decidir quedar-se a veure l’espectacle. Va ser molt divertit: feien salts, equilibris,....
I... de cop i volta...va començar a tronar, ... i des de Sant Aniol va aparèixer el nostre Drac, en Niol !!!!! Amb la cua ben enlairada i el cap ben aixecat, va anar fent camí cap al poble de Montagut. I quina sorpresa!!!! Sabeu com va acabar l’espectacle?


El drac Niol repartint roses i llibres a tothom !!!!!!

Bon Sant Jordi !!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada