Tradueix

divendres, 30 d’octubre del 2015

VII Torneig de futbet a Montagut

Per setè estiu consecutiu s’ha disputat el ja conegut torneig de futbet de Montagut. Un torneig on any rere any acull equips d’arreu de la comarca. És evident que aquest esdeveniment s’ha consolidat dintre les agendes del futbol comarcal.
Aquest any el torneig es va jugar durant el cap de setmana del 24 i 25 de juliol i tot i que podríem parlar d’un dels mesos més calorosos dels últims anys el temps no ens va ajudar gaire. El primer dia, el divendres, només vam poder disputar 6 dels 14 partits programats per culpa de la pluja. És per això que el dissabte vam haver de modificar l’horari per poder encabir tots els partits restants. Malgrat tot el torneig es va poder disputar sense cap incident ni problemàtica major.
Un any més la participació de jugadors del poble va ser força elevada i quasi la meitat dels equips tenien alguna arrel montagutina. De fet els campions d’enguany, el Mi nabo de Kiev, tenien jugadors locals com ara en Sergi Ferrussola que va ser el màxim golejador de la competició. Els campions també es van endur el trofeu del millor jugador del torneig que va ser en Martí Reig.
Com a novetat d’aquest any es va afegir un nou reconeixement, el trofeu FILIGRANA. Aquesta anava destinat pel jugador que despertes més l’entusiasme del públic amb jugades màgiques i impossibles. Curiosament el guanyador va ser un porter, l’Albert Palomeras de Velles Glòries, que ens deleitar amb parades i fins i tot dribblings als davanters rivals increïbles.


Mi nabo de Kiev, campions 2015


Albert Palomeras recollint el trofeu FILIGRANA



Subcampions 2015, Amics d’en Kevin Roldán.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada