Tradueix

dissabte, 14 de novembre del 2015

Tornen les colònies d'Oix


Aquest estiu, un grup de vint-i-quatre joves galifardeus van participar durant deu dies en els primers campaments musicals d'Oix. Semblaven “boits”. S'aixecaven ben d'hora al dematí i esmorzaven mig clapats tot admirant com s'aixecava el dia a l'Alta Garrotxa. Després agafaven els instruments i s'escampaven pel poble per assajar el repertori o, simplement, tocar i fer ambient. Els veies per tot arreu: a la plaça, a la font, al mig del poble... fent fressa (i alguna melodia afinada) fins ben bé l'hora de dinar. 
Qui els va parir! no en tenien pas mai prou, us ho juro. Eren d'una espècie tan rara que, quan no estaven assajant, estaven cantant, fent danses, percussió corporal, posant música o escoltant un recital. I no només això, tant podien tocar temes de rock'n'roll dels Beatles o Gossos, com un reggae de Bob Marley o peces tradicionals com La cirereta o el Vals jota de Tortellà.

Amb sort, alguna tarda baixaven al camp de futbol a fer jocs, o tallers, o se n'anaven a banyar, o de ruta... i no paraven fins que no se n'anaven a dormir. No els espantava res, ni la pluja els feia fora; ells allà, amb les tendes plantades, guitarres a munt i cançoners sempre a punt.


I no us penseu que estaven sols. Els acompanyaven un grup de set monitores i monitors, pla més xalats que no pas ells, als que un bon dia se'ls va posar entre cella i cella que volien tornar a omplir de música i de vida el poble d'Oix i no van parar fins que van aconseguir organitzar els campaments. Estaven convençuts que seria un èxit i no es van equivocar.
Per tot això, us animem a fer córrer la veu per poder tornar a omplir Oix de joves ballarucs i cantaires de la Garrotxa, del Pla de l'Estany o de la Xina tropical durant molts estius més. I us convidem a estar atents a:
coordinadoradelleure.org 
facebook.com/CampamentsMusicalsOix 
per obtenir tota la informació que necessiteu.
Salut i música.

Atentament, els i les monis dels campaments d'Oix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada