Tradueix

dilluns, 26 d’octubre del 2015

L’Obra Social “la Caixa” col·labora, una vegada més, amb els Amics de Sant Aniol d’Aguja



Us comuniquem que, per tercer any consecutiu, l’Obra Social “la Caixa” ens ha ajudat a tirar endavant la rehabilitació de l’antiga rectoria de Sant Aniol per destinar-la com a futur refugi de muntanya, tal i com havia esdevingut dècades enrere.

El dia 28 de maig de 2015 el Sr. Josep Blanch, en representació de l’entitat financera, i en Quim Oliver “Xari”, en representació dels Amics de Sant Aniol, signaren a Girona el conveni de col·laboració per un any més. L’Obra Social “la Caixa” atorga al projecte 10.000€, que aniran destinats a la 3a fase d’obres, la qual ha consistit a refer la coberta de l’edifici principal. D’aquesta manera, l’entitat financera ja ha aportat 30.000 euros en tres anys. Estan destinats a un equipament que dignificarà l’entorn natural de la vall d’Aguja, situada al cor de l’Alta Garrotxa, com és la recuperació d’un edifici històric i punt de referència per a la cohesió social entre els dos vessants de la frontera. Un autèntic punt de trobada interfronterera. Un centre d’interpretació de l’Alta Garrotxa en totes les seves vessants.


Els Amics de Sant Aniol volem expressar el nostre agraïment per aquest suport rebut, el qual ens esperona a continuar lluitant “PER UN REFUGI AMB COS I ÀNIMA”. Un projecte destinat al bé comú i a la millora dels nostre país. Tant de bo que ben aviat es pugui posar al servei de tothom.

Amics de Sant Aniol d’Aguja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada