Tradueix

dimecres, 25 de maig del 2016

Editorial Abril 1016

Amb el bon temps comença un nou cicle anual. També als nostres pobles, amb activitats de tota mena: Culturals, esportives, socials i festives. Però durant els mesos de “fred”, i malgrat fa poc temps que vam rebre l’últim número de El Brull, també han passat moltes coses a casa nostra i aquí us en presentem un recull. Un recull que no és exhaustiu però que aplega tota la informació que ens arriba per diferents vies. Per això volem animar a tothom a participar en la revista. Com més veus hi hagi més diversa i entretinguda serà. Segur que tothom té alguna cosa per aportar.
Hem introduït una petita novetat al format de la revista: una secció de notícies breus. Amb això volem donar cabuda a notícies o informacions que no arriben a constituir un article però que no per aquest motiu tenen menys importància.
Aquesta, però, no és la novetat més important. Amb aquest número acomiadem als amics de Sales, que han decidit desvincular-se de la revista. Però amb ells compartim moltes coses més enllà d’una revista: compartim un espai natural fantàstic i un espai social igualment valuós. Així que no cal dir que les cobertes de El Brull continuen estant obertes a qualsevol aportació que hi vulguin fer.
Sense més preàmbuls doncs, us deixem perquè gaudiu d’aquest número 30 de la revista; El Brull ja ha celebrat 15 anys!!. Desitgem que durant aquest període “entrebrulls” que ara comença us animeu a aportar o suggerir nous continguts per la propera edició.
Bon estiu a tots.
Coordinació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada