Tradueix

dissabte, 16 de gener del 2016

XOCOLATADA POÈTICA

Com cada any a mitjans d'octubre ens muntem aquest combinat de Xocolata i poesia, amb l'actuació d'un conjunt que va amenitzar aquesta festa tan bonica, amb l'assistència de quasi un centenar de persones, majoria de Tortellà i veïns i amics de Sant Jaume de Llierca, Castellfollit de la Roca i altres contrades.
Vam començar la festa amb la declamació de poesia de tothom qui va voler sortir a la palestra. Durant una hora llarga, que se’ns va fer curta, perquè la gent va demostrar les seves dots de poeta i amb sentiment i saber interpretar aquesta bellesa que se’n diu, en majúscula, POESIA.           
A continuació vam tenir l'actuació del grup de Figueres GRUP DE PLAY BACK ELS DINÀMICS, sota la direcció del senyor Josep Pedrós. El públic va reconèixer la seva vàlua, amb diferents números, una coral de categoria, un conjunt formidable que va encantar tothom durant l’hora i mitja d’actuació. Aplaudiments dels assistents a cada cançó, a cada ball, i al final dempeus amb llargs aplaudiments.
I clar, la gent ja esperava la xocolata que, mentre gaudien de la música, hi havia qui anava removent les dues peroles de la xocolata que, com cada any, ens fa la mà de la Mercè. I no ens oblidem de la coca de can Biel. Sucar el pa amb la xocolata  es un plaer del déus.....
I aquí s’acaba la història del 24 d'octubre, diada de la XOCOLATADA POÈTICA. Que sigui per molts anys i que tothom hi pugui ser present.


                                                  Josep Devesa Olivet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada