Tradueix

dijous, 25 de febrer del 2016

Presentació del 1r Montagut English Festival

Un grup de persones representants de diferents entitats de Montagut estem organitzant el que hem anomenat Montagut English Festival (MEF), un projecte molt engrescador que desitgem que vagi creixent amb el temps.

Què?
El MEF consisteix a convertir Montagut, durant un dia, en un poble anglès. Durant aquell dia la llengua vehicular a Montagut serà l'anglès.


Com?
Es pretén crear un ambient anglès fent que els àpats siguin amb els seus horaris i menjars típics, les botigues estiguin retolades, es venguin cosetes típiques en països anglosaxons, s'intercanvïi i es promogui el mercat de segona mà. Hi haurà activitats programades al llarg de tot el dia (esmorzar, màgia, dinar, concerts...)


Per què?
Tindrem l’oportunitat de posar en pràctica els nostres coneixements de l’idioma, utilitzar-lo en converses reals, perdre la por d'utilitzar-lo. Serà un dia per a l’aprenentatge.
Els nostres fills copsaran que l’anglès és una llengua que els permet comunicar-se i que existeix més enllà de les aules.


Quan?
Aquesta primera edició serà el diumenge 10 d'abril.
Qui?
Estem elaborant un programa perquè tothom hi pugui participar, independentment de l’edat i del coneixement de l’anglès. És un festival en el qual tothom és convidat i amb vocació d’atreure visitants de fora del municipi.


Esborrany de programa:

9.00 Welcome
9.15 English breakfast: (bacon, eggs, baked beans, sausages, toast)
       
9.00 - 10.30 Magician. Ruskus Patruskus

10.30  Exchange toy fair.

Homemade beer fair
                                 
11.00  School activity: songs.


12.30 -13.00 Choose your packed lunch.
       
13.30-14.30 Lunch at Montagut Times Square.

15.00 -16.00 Storytelling.

16.00 - 17.00 Cookies decoration and teatime.

17.00 End of the festival.




Com puc col·laborar-hi?

 Aquell dia necessitarem totes les mans disponibles. Tant si parles anglès com si no, hi haurà una tasca per a tu. Com més serem a repartir menys feina haurem de fer. Si la idea et sembla atractiva pots posar-te en contacte amb qualsevol de les entitats organitzadores (Terra Aspra, Escola Mont Cós, Ampa Mont Cós, AAVV la Cometa, Ajuntament)


IMPORTANT!!!
En ser la primera edició del festival, ens facilitaria molt l’organització tenir certa informació que només tu ens pots donar. Us agrairíem que contestéssiu l’enquesta que trobareu al següent enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada