Tradueix

dimecres, 25 de maig del 2016

A SANT ANIOL D’AGUJA les obres continuen a bon ritme







Com ja ve essent habitual en la revista el Brull, aprofitem per anar informant de les obres realitzades i les previstes al futur refugi de sant Aniol d’Aguja.
Les jornades de treball no han parat des del darrer número d’aquesta revista i les tasques burocràtiques, reunions, trobades amb diferents professionals, assessoraments,... han estat intenses. Amb tot, s’han continuat pujant tones de sorra i grava a l’esquena de les desenes de voluntaris que amb la seva col·laboració faran realitat aquest projecte. Tot i així, a finals de gener, un helicòpter, dels de veritat, va pujar més de trenta tones de material pesat a sant Aniol. Un material necessari per la fase d’obres que s’està portant a terme aquesta primavera i en la que es preveu acabar les façanes del cos principal del refugi, retirar les bastides, i acabar el segon sostre.  Al mateix temps, s’aprofità aquest mitjà de transport per baixar tones de runa bruta i altres materials de rebuig per tal de no agredir l’espai natural.
Continuem organitzant aquestes jornades de treball on convidem, una vegada més, a tothom a participar-hi i així sentir-se el projecte ben seu. La vostra col·laboració material és d’allò més necessària així com també ho és la vostra aportació econòmica. Ja sigui apadrinant una teula per la part encara per restaurar, apadrinant una part de les bigues que subjecten la teulada o el segon sostre del cos principal de l’edifici.... Evidentment, qualsevol donació és benvinguda i agraïda. Aprofitem l’ocasió doncs, per agrair molt sincerament a tots els Amics-Col·laboradors, mecenes, empreses i administracions col·laboradores, i a tots els voluntaris que d’una o altra manera han aportat els seu granet; el suport  i les aportacions econòmiques i materials rebuts.
Sense voler-nos allargar gaire més, us deixem amb la previsió d’activitats a curt termini. Una informació que podreu anar trobant més detallada les setmanes prèvies a l’activitat i sempre actualitzada a la web dels Amics de Sant Aniol d’Aguja.

Dissabte, 7 de maig de 2016- JORNADA DE TREBALL A ST. ANIOL PER PREPARAR L’APLEC

La primavera ja es notarà de debò a Sant Aniol i això ens alleugerirà l’esforç del treball voluntari. Estarem per les obres que es troben ja en plena activitat, i estarem per mantenir l’entorn ben arreglat i que quedi ben maco pel proper Aplec.  

Trobada de grup a les 7 del matí a la fleca de Montagut, davant de l’església. Si no podeu tot el dia, no passa res. Podeu venir a l’horari que més us vagi bé. A Sant Aniol ens trobaràs!

Dinar “aniolenc” comunitari. Consta d’un sol plat calent, la resta us l’heu de portar així com els coberts, plat, got... Per facilitar l’organització dels cuiners apunteu-vos fins el dia 4 de maig. Gràcies

Diumenge, 15 de maig de 2016-  APLEC DE SANT ANIOL D’AGUJA

9:30 h. trobada a l’ermita de Sant Aniol i pujada fins al collet de Clarioles per tal de rebre els amics de la Catalunya Nord.

10:00 h. concentració al collet de Clarioles i inici de l’històric  pelegrinatge fins a l’ermita, encapçalat per la imatge de Sant Aniol.

10:30 h. A l’interior de l’església, missa o celebració de la Paraula, Besamans del Sant i Cant dels Goigs.
Tot seguit i al prat de la Font:
     
  • Acompanyament de ELS GRALLERS DE MONTAGUT
  • Encantament de coques
  • Elecció de la pubilla i l’hereu de l’aplec d’enguany
  • Ballada de sardanes
  • Sorteig de diferents  quadres i manualitats, gentilesa de varis  artistes  col·laboradors,
  • Sorteig d’un obsequi, d’entre tots els participants que vagin amb vestimenta de l’època de “la Punyalada.”
  • Dinar de germanor
  • Cançons i balls  tradicionals
  • Jocs de cucanya per a tothom
  • Tradicional “CANT DELS ADÉUS”.

Properament sortirà el programa més detallat. No us perdeu aquesta festa tan bonica i amb tanta història de l’alta Garrotxa.


Diumenge, 5 de juny de 2016 – 3a. MACROJORNADA D’HELICÒPTERING EN CADENA!!

Hi tornem! Es farà la  tercera macrojornada d’helicòptering en cadena amb l'objectiu de pujar 5000 kg al Refugi. Cada any hem tingut el mateix objectiu però mai l’hem aconseguit, tot i que sempre ens hi hem aproximat. A la tercera va la vençuda!
La fita que s’obté cada any és de diada de convivència amb treball i gresca. Ja per això val la pena tornar-la a programar.
Es marcarà el camí amb trams i només s’haurà de traginar el material la distància assignada fent una cadena. Quan més gent siguem, menys tros haurem de traginar!!!
Trobada entre les 8h i les 9h al paratge de La Muntada (al final de la pista que va de Sadernes a Sant Aniol)
És possible que s’organitzi un dinar popular. En tot cas s’especificarà en el programa especial que sortirà la setmana abans.



Dissabte, 2 de juliol de 2016- JORNADA DE TREBALL A ST. ANIOL

Ja ha començat l’estiu i la ribera és transforma en l’amiga més agradable de la vall. Després de les tasques de voluntariat un bon bany et deixa relaxat. També és un bon temps per informar als nombrosos visitants.

Trobada de grup a les 7 del matí a la fleca de Montagut, davant de l’església. Si no podeu tot el dia, no passa res. Podeu venir a l’horari que més us vagi bé. A Sant Aniol ens trobaràs!

Dinar “aniolenc” comunitari. Consta d’un sol plat calent, la resta us l’heu de portar així com els coberts, plat, got... Per facilitar l’organització dels cuiners apunteu-vos fins el dia 29 de juny. Gràcies!

Contacte: amicsdesantanioldaguja@gmail.com


Amics de sant Aniol d’Aguja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada