Tradueix

dimecres, 16 de desembre del 2015

XXIV Bici de muntanya d'Oix




El 29 de novembre va tenir lloc la XXIV edició de la BTT d’Oix, un clàssic de les curses de muntanya. Una cursa no competitiva que recorre els paratges de l’Alta Garrotxa.

Com cada any, s’han fet 2 recorreguts, la volta curta i la volta llarga:


  • Volta curta.- Oix-Coll de Pera-Bestracà-Vall d’Hortmoier-Grau d’Escales-Can Pei-Oix
  • Volta llarga.-  Oix-Coll de Pera-Bestracà-Vall d’Hortmoier-Grau d’Escales-Can Pei-Coll de Palomeres-Sant Eudald de Jou-Can Bundanci-Coll de Pineda-Toralles-Cal Quic-Oix.

La participació ha estat de 126 participants vinguts de diferents llocs de Catalunya i de França. Els participants van gaudir d’un dia esplèndid. Alguns d’ells s’anaven parant per fotografiar i gaudir del paisatge.
Durant tot el recorregut els participants han trobat controls i avituallaments, gràcies a la col·laboració dels veïns d’Oix. Alguns a la soleia i altres a l’ombra, però tots aguantant estòicament fins al final.

Volem agrair al Centre Excursionista d’Olot la seva col·laboració amb la cessió de les emissores de radio i, en especial, a en Pep Coromines per estar pendent de l’antena durant tota la cursa. També un agraïment a tots els patrocinadors, col·laboradors, participants... gràcies a tots per fer possible un any més la Bici Muntanya d’Oix.


Ovoxo – Poble d’Oix

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada