Tradueix

dilluns, 30 de novembre del 2015

AMPA de l’escola MONT- CÓS

Benvolguts,
Des de l’associació de mares i pares d’alumnes (AMPA) de l’escola (CEIP) Mont Cós de Montagut i Oix, us volem informar que, en iniciar-se el curs 2015/16, hem renovat alguns dels membres de la junta, la qual queda constituïda de la següent manera:
President: Josep M. Costa; secretari : Xevi Pagès; tresorera: Vanesa Perpiñá; responsables de menjador:  Silvia Davesa i Marc Bagué; vocals:  Carmen  Martín, Isabel Ferrer,  Gaelle Bordas,  Ruth Aisa, Elisa Ruíz i Kira Ramírez.
Aprofitem per agrair la tasca d’aquelles persones que ens han precedit. Moltes gràcies per la vostra dedicació.
L’objectiu principal de l’associació no és altre que treballar desinteressadament per la qualitat educativa de l’escola, intentant fer d’interlocutors directes entre els pares, els docents i les autoritats locals per tal de col·laborar, millorar, enfortir i ampliar tot el que envolta l’educació dels infants de l’escola, que enguany compta amb 66 alumnes, 6 professors fixes i alguns altres d’itinerants, compartits amb les altres escoles de la ZER del Llierca.
Un altre dels objectius bàsics és la gestió del menjador escolar i el servei de monitors obligatori. Una gestió cada vegada més complexa però que dóna uns bons resultats qualitatius i econòmics. Aprofitem, també, per agrair la dedicació de l’equip de cuina i menjador, que enguany és compost per una cuinera i tres monitores. Per molts anys puguem comptar amb vosaltres.
No podem passar per alt les diferents activitats que s’organitzen des de l’associació per tal d’enriquir l’oferta lúdica dels nostres fills, moltes d’elles tot compartint familiarment l’espai d’oci, aspecte essencial dels nostres temps, per millorar la convivència generacional i de veïnatge, entre molts altres aspectes. Tampoc podem deixar de pensar en totes aquelles activitats i materials que l’associació subvenciona o en dóna  suport  econòmic.
És bo, pel bon funcionament de les escoles, que amb el pas dels anys bona part dels pares passin uns temps en aquests tipus d’associacions no lucratives, coneguin el seu funcionament i donin el millor de si mateixos a les diferents tasques que a dites associacions els són atribuïdes. Sempre però, amb esperit de plena dedicació, honestedat i honradesa. La bona sintonia i diàleg fluid entre els representants dels pares i l’equip docent també és un dels aspectes que cal tenir presents per, units, defensar tot allò que beneficia a tothom: alumnes, docents, pares…, en definitiva a l’escola en general ja que a ella ens hi sentim tots lligats.
Ja per acabar, no volem deixar de fer-vos un tastet d’algunes de les activitats que tenim preparades per aquest curs escolar. Ja hem participat a la Castanyada i Nit Fantasmagòrica, activitat coorganitzada amb el Casal de la Gent Gran de Montagut, Terra Aspra i Ajuntament. Tenim, també, previst participar amb el Grup de Joves en la preparació del Campament Reial, organitzar el Sant Jordi i alguna que altra sortida.
Només ens queda dir que tothom qui vulgui serà benvingut/da al igual que l’aportació d’idees.
La junta de L’AMPA de l’escola Mont-cós

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada