Tradueix

dilluns, 26 d’octubre del 2015

Sopar a la fresca: Gambada popular!!

Per segon any consecutiu, Terra Aspra va voler organitzar un sopar a la fresca. Aquest any es va fer el dia 15 d’agost i es va decidir fer gambes. 

La idea principal d’aquest sopar és aprofitar el bon temps de les nits d’estiu per tal de passar una estona agradable amb els veïns del poble. És per aquest motiu que es planteja una mica diferent de la resta d'activitats que organitzem des de l'entitat. En aquest cas l’organització es limita a posar les taules i cadires i a coure les gambes. És la gent qui s’ha de portar tota la resta. D’aquesta manera tothom pot assistir-hi amb el seu cabàs ple de coses per a ell mateix o per compartir. 

Degut als canvis de temps dels últims dies, es va decidir fer el sopar al local de la Cometa perquè la pluja no pogués espatllar la vetllada. 

En total hi va haver un centenar de persones i 32 kg de gambes. Després del sopar es va fer un concurs de saviesa popular. Es van prepara un seguit de preguntes relacionades amb el municipi: dades històriques, simbologia, llegendes... Si bé la participació no va ser excessiva, creiem que tothom va poder marxar dient que coneixia alguna cosa més. 

Per tant, donar les gràcies als 2 cuiners locals que ens van preparar les gambes (Marc Pineda i Jordi Aiguaviva) perquè potser l’any vinent hi hauran de tornar!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada