Tradueix

dimecres, 26 d’agost del 2015

Casal d'estiu 2015

Un any més Els Xirucaires hem organitzat el Casal  d’Estiu, on el centre d’interès ha estat la Volta al Món. Hem viatjat per continents com Àsia, Amèrica del Sud, Amèrica del Nord, Oceania i Àfrica. En cada viatge hem realitzat activitats que ens han dut a conèixer la cultura del països: disfresses, cuina, símbols, jocs tradicionals de cada país, danses, música,… Tot això dins una programació setmanal on hem realitzat les activitats diàries: piscina, jocs d’aigua, gimcanes, curses d’orientació, tallers,…. Sempre relacionades amb el continent que treballàvem cada setmana.   



Aquest any, com a novetats i enllaçades amb la temàtica, hi ha hagut activitats extraordinàries: sortida al Bosc dels Impossibles de Pals, on els nens/es es van sentir com autèntics aventurers; també vam fem inflables on els nens/es es van convertir en reis de la selva; a la piscina ens vam submergir en el món màgic dels contes; vam viatjar una nit fora de casa, a la rectoria de la Vall de Bianya, on vam passejar pels boscos i vam fer tot tipus d’activitats. I com a sorpresa final, hem fet la festa de l’escuma amb xeringada de colors.
Aquest estiu també hem comptat amb l’ajuda dels nens i nenes de la brigada, que han col·laborat en tot moment i des d’aquí els volem agrair la feina feta.
Agrair a l’Ajuntament de Montagut i Oix la seva col·laboració en el Casal d’estiu i per comptar amb nosaltres com agent socialitzador del poble.
I finalment donar les gràcies als pares i mares per la confiança que han dipositat en nosaltres a l’hora de dur els seus fills al casal dels Xirucaires. Hem passat un estiu diferent i molt divertit , on hem disfrutat molt amb els vostres fills i filles. L’estiu que ve molt més!!
Viu l’estiu!
Equip dels Xirucaires.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada